Skepparholmen Nacka

Skepparholmen Nacka är en spa och konferensanläggning som erbjuder en miljövänlig och behaglig vistelse där omtanke, hälsa och ett mycket bra personligt bemötande står i fokus. Vattnet, ljuset och designen som är skandinavisk, allt detta får en att verkligen känna sig som hemma och det ligger bara 20 minuter från centrala delarna av Stockholm.

I spaanläggningen blir man inspirerad av årstiderna och naturen, här får man njutning för både själen och kroppen. Man kan koppla av i den mycket rymliga bastun eller ta ett dopp i utomhuspoolen, allt med en utsikt som är hänförande över Stockholms skärgård. Meditera, koppla av och bara hämta ny kraft i denna miljö som är mycket stillsam eller varför inte ta ett träningspass i gymmet eller ta ett pass med instruktörer? Ett bra tips är även att testa utbudet som finns med behandlingar vilka är ekologiska.

I stort sett alla rum här på Skepparholmen Nacka har fönster mot havet och inredningen är väldigt trivsam och känns mycket ombonad. Man ser att de lägger stort fokus på renlighet och att se till att allt känns fräscht. Öppnar man fönstret hör man vågorna skvalpa och man känner hur havet bris sveper mot en. En rekommendation är att ta en promenad längs den vackra udden ute vid Hasseludden.

På restaurangen här på Skepparholmen Nacka lagas det mycket god och väldigt hälsosam mat ända från grunden. Man strävar alltid efter att använda närproducerade och ekologiska varor. Restaurangen är också KRAV certifierad. Genom att man håller en balanserad kost som består av proteiner, kolhydrater som är långsamma och även fetter som är nyttiga så ser man till att hålla sitt blodsocker på en nivå som är jämn och på så sätt håller man sig glad och även pigg hela dagen. Tänk på att det är viktigt att ta hand om sig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *