Hooks Herrgård Spa och Fitness

Ända sedan år 1963 har Familjen Edberg hälsat människor välkomna till denna oas som är mycket rofylld. Hooks Herrgård, som stället heter, ligger ett par mil strax söder om Jönköping. Herrgården har anor ända från 1300-talet och har under åren växt och blommat ut till att bli en av de trevligaste anläggningarna i hela Småland.

När man besöker Hooks Herrgård så får man vacker natur, mycket god mat tillsammans med dryck, man kan spela golf på två olika golfbanor och här kan man ha sin konferens i mycket moderna lokaler. Oavsett om du är hitrest för att ta en golfrunda, anordna en slags fest eller hålla konferens eller bara slappna av och njuta i spaet så får du en väldigt trivsam och familjär atmosfär.

Alldeles intill Herrgården finner man dessutom ett underbart spa på hela 1300 kvadratmeter. Det som är unikt med Hooks Herrgård Spa & Fitness är att man har en underbar känsla av att röra sig runt om i naturen i Småland. Det är en mycket vacker arkitektur där man använt jordnära material som betong, trä och skiffer och sedan får utsikten över sjön Hoka och dess lugna vatten en att känna harmoni.

Man brukar säga att det finns fyra hörnstenar och dessa är mental avkoppling, fysisk träning, behandlingar och hälsosam kost. Dessa har verkligen också blivit kärnan på Hooks Herrgård Spa och Fitness, man har märkt att en balans mellan dessa fyra ger en människa en bättre hälsa och ett ökat välbefinnande.

Detta finns på Hooks Herrgård Spa och Fitness bland annat, man har tillgång till två golfbanor och hela 1300 kvm spa, här finner man även gym och träningslokal. Totalt finns här sju stycken behandlingsrum och dessutom restauranger där man får både god och hälsosam mat och man får även tillgång till festlokaler om det behövs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.