Renströmska bad och tvättanstalten

År 1869 så sa Sven Renström orden ”För snyggheten, sundheten och hälsovården” och donerade sedan pengar till staden i Göteborg för att anrätta en del olika välgörenhetsinrättningar, en av dessa blev till det som heter Renströmska bad och tvättanstalten som ligger i stadsdelen Haga.

Om man kommer hit för en behandling så får man även tillgång till en hel del andra avkopplingar, flertalet vackra bad och så kallade tvagningsupplevelser. Så när du är här, ta vara på spastunden och njut så länge du vill.

Är man ute efter riktigt mycket lugn och ro så är det bra att besöka Haga dagtid på vardagar eller på sena eftermiddagarna på söndagar. Söker man energi och samtidigt en stund med samvaro och kanske till och med samtal och skratt med sina vänner och bekanta så är det värt att komma hit på helgen.

Här är man övertygad om att träning är utmanande, inspirerande och rolig. Därför är också avkoppling, återhämtning och njutning minst lika viktigt. Glädje, gemenskap och skratt är något som ger en skön känsla och tillhör också livets goda och kan man kombinera alla dessa saker så har man alla förutsättningar att få ett bra liv.

Här har man möjlighet att ta hela 200 träningspass per vecka och dessutom finns ett utbud som är brett utöver detta, som till exempel yogalektioner, flera plan med gym, personliga tränare och inte minst den vackra och varma badmiljön.

Här på Haga finns varma bad, bastubad, yoga, träning och gym, här finns det salladsbar och även café, en avdelning för relax och dessutom ett brett utbud av olika behandlingar där det erbjuds både hel- och halvkroppsmassage, ansiktsbehandlingar, spakurer, dessutom finns här osteopater och sjukgymnaster.

Haga är helt klart ett ställe för livet, här tränar man, äter gott, umgås och man finner ett ställe för att koppla av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.