Badhotellet Tranås

Ett spa vid namn Badhotellet Tranås har funnit i ett helt sekel nu och har alltid varit en plats man förknippat med hälsa och välbefinnande.

I spaavdelningen vilar en atmosfär som är mycket rofylld som gör att man varvar ner och stressen från vardagen sjunker bort. Detta samtidigt som man känner vingslagen från historien runt om i spats atmosfär.

Varför inte koppla av i den stora varmvattenbassängen? Man har som gäst fri tillgång till den och även till bastun, ångbastun, relaxavdelning och gymmet. Man kan även unna sig en spabehandling och det finns många att välja på och de är mycket populära.

Detta är ett mycket bra spa för alla. Perfekt för en minisemester med romantik eller för en resa med familjen eller för att bara ta en helg och lyxa till det lite mer. Man får ett boende som man minns. Här bor man nämligen i en anrik miljö från sekelskiftet och kan bara insupa lugnet som finns. Det finns även ett par sviter; Kungasviten och Ekwallsviten om man vill skämma bort sig rejält, eller någon annan.

Överraska din käresta med en vippning inne på rummet och lyxa till det extra. När man fått en god natts sömn finns här en stor frukostbuffé som är mycket omtalad och här finns det mesta.

På Badhotellet finns en varmbassäng som ligger på 34 grader, en jetstrålebassäng som har 29 grader. Det finns en ångbastu och en torrbastu, här finner man utomhusbad och flertalet relaxutrymmen.

Dessutom finns en rad olika behandlingar att unna sig, eller vad sägs om klassisk massage, varm oljemassage, aroma, heta stenar och värmebehandling. Man kan även unna sig kroppspeeling och kroppinpackningar, nbe uppstramande behandlingar, klassiska ansiktsbehandlingar och inte minst hår och ansiktskurer för ögonfransar och ögonbryn, dessutom färgning och formning. Det finns mycket att njuta av på detta spa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.