Falkenberg Strandbad

En liten bit utanför centrum i Falkenberg ligger ett hotell med spa och konferensmöjligheter. Hotellet heter Falkenberg Strandbad och har ett läge som är underbart mitt på Skrea strand. Det räknas som ett av de absolut finaste hotellen på hela Västkusten och dess strand är underbar och sträcker sig i stort sett längs hela kusten. Inte bara hotellet i sig är avkopplande utan även omgivningarna som är sköna och exotiska som bara stranden kan vara i sommartid. När hösten och stormarna kommer är det minst lika spännande och även dramatiskt och se och höra vågorna slå mot land. Här blir man inte störd av stadsljuden och bilar utan här hör man bara måsarnas skrin och det underbara havsbruset som gör en påmind om närheten till naturen.

Älskar man spa kommer man få en resa man sent glömmer. På det som heter The Retreat Club får man en unik upplevelse som är exklusiv och man känner sig väl omhändertagen. Dessutom erbjuds man på mat och sinnesupplevelser som är något alldeles extra. Besök helt klart någon av dess restauranger om du vill ha god mat, en stämning som är mycket trevlig och även musikframträdanden.

Här finner man 136 rum och 5 juniorsviter och hälften av dessa har en underbar utsikt över havet från en altan eller en balkong. Alla rum är rökfria och några av dem har till och med allergicertifikat och är även handikappanpassade. All inredning är luftig, ljus och modern och man har som gäst även fritt inträde till Klitterbadet som är ett slags rekreationscenter och har bland annat Sveriges enda saltvattenbassäng på 50 meter.

Utöver detta underbara hotell och dess omgivningar och inredningar så kan man givetvis få en rad olika sorters behandlingar för till exempel ansiktet, hel massage, fotbehandlingar och även vaxning. Passa på att ge hela din kropp en fantastisk upplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.