Arken Hotel & Art Garden Spa

Ett spa i Sverige som ligger nära båda staden och havet är Arken Hotel & Art Garden Spa. Här får man sköna och exklusiva upplevelser i en värld som är mycket rofylld. De har verkligen gjort sitt bästa för att se till att detta är en tillflyktsort där det helt enkelt bara är skönt att vara.

Arken Hotel & Art Garden Spa har ett koncept som är uppbyggt i två teman. Art innebär konst som man se i en konstutställning som finns i lobbyn och även några verk som finns runtom i anläggningen. Garden innebär en koppling till det växande och det organiska, dels i miljön på utsidan men också inne i deras anläggning där även naturen fått sin plats.

Art Garden Spa är som att var i en egen värld som innehåller njutning och har gott om ytor och med havet som centrum. Njut genom att bada i varma källor eller en vitaliserande vattenmassage eller rentav ett bastubad här i en vilsam oas som är både utomhus och inomhus. Balans och harmoni får man av de fem elementen och självklart av naturen.

Från köket får man en meny som varierar året runt och erbjuder alltid det bästa för säsongen. Drivet från köket är att använda lokala, genuina råvaror. Dessutom ett stort kunnande när det kommer till goda drycker.

Vill man hålla möten eller konferenser är det ett utmärkt ställe. Här finner man en av de största anläggningarna i Göteborg och med havets energi som inramning är det perfekt. Total finns här 28 stycken lokaler för konferenser av varierande storlekar och med möjlighet att ha upp till 1 000 deltagare. Det finns här även en mycket stor festvåning och även en hörsal.

På detta spa finns relaxavdelning, uppvärmd pool, bubbelpool, ångbastu och bastu och mycket mer tillsammans med en massa olika behandlingar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.